Ledige stillinger

Softwareutvikler

Vi søker dyktige utviklere som kan styrke vårt utviklingsteam innen ulike områder:

 • Spesifikasjoner og krav
 • Testing og kvalitetssikring
 • DevOps
 • Fullstack-utvikling samt dedikert frontend og backend
 • Design og brukergrensesnitt
 • Maritime fagsystemer (PMS, HR, HSEQ)

I vårt utviklingsteam arbeider vi både individuelt og i fellesskap. Vi verdsetter kompetanse, selvstendighet og evnen til å samarbeide mot felles mål. Hos oss har vi en åpen kommunikasjon og et avslappet og trivelig miljø. Vi oppmuntrer til å stille spørsmål, uttrykke meninger og komme med konstruktive innspill til løsninger, da dette er avgjørende for vår kontinuerlige utvikling. Vi ønsker både hyperaktive ekstroverte og rolige introverte velkommen på laget, men god kjemi og kommunikasjon er essensielt for optimalt teamarbeid. Derfor krever vi at du behersker norsk både muntlig og skriftlig. Vår bransje, kunder, terminologi og våre verktøy er hovedsakelig på engelsk, så det er også viktig at du har gode engelskkunnskaper.

Tradisjonelt har UniSea levert HMS- og kvalitetsløsninger, men vi utvider nå vår portefølje til å inkludere løsninger for vedlikehold (PMS) og HR-systemer. Dersom du har kompetanse innenfor disse områdene, er vi spesielt interessert i å få deg med på laget. Her kan det være en stor fordel om du har seilingserfaring fra før eller på nåværende tidspunkt er seilende.

Arbeidssted:
Avdelingskontor Bergen
Hovedkontor Skudeneshavn

Søknadsfrist: Åpen, Søknader vurders fortløpende.

 


Subject Matter Expert: HSEQ

Vi søker en erfaren og dedikert Subject Matter Expert (SME) innen HSEQ. Du har relevant utdannelse og inngående kunnskap om nasjonale og internasjonale HSE-standarder, forskrifter og retningslinjer og du vil spille en avgjørende rolle i å utvikle, implementere og opprettholde beste praksis innen HSE for Software løsningene våre.

Du vil styrke oss innen følgende områder

 • Maritime fagsystemer (HSEQ, PMS, HR)
 • Faglig støtte og rådgiving innen HSEQ
 • Analyse
 • HSE Stategi for software løsningen

Stillingen innebærer betydelig kundekontakt, primært på engelsk. Det er derfor viktig at du har god forståelse for og er i stand til å kommunisere godt på engelsk. Det kan også forekomme noe reisevirksomhet i stillingen, inkludert workshops og deltakelse på konferanser arrangert av UniSea.

Maritim erfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi ser etter motiverte kandidater med høy faglig kompetanse innenfor HSEQ. Du bør være selvgående, strukturert og i stand til å arbeide både selvstendig og i team.

UniSea tilbyr et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø, der du vil få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og bidra til spennende løsninger.

Dersom du ønsker å være en del av vårt team og bidra til å levere kvalitetstjenester innen HSEQ-området, oppfordrer vi deg til å sende inn din søknad.

Arbeidssted:
Hovedkontor Skudeneshavn

Søknadsfrist: Snarest, Søknader vurderes fortløpende.


Digitaliseringskonsulent

UniSea søker en selvstendig, dyktig og engasjert digitaliseringskonsulent med god forståelse for IT og digitale verktøy, som kan styrke vårt fokus på fornyelse, forenkling og forbedring av prosesser. Denne rollen innebærer tverrfaglig samarbeid med ledere, medarbeidere, samt relevante eksterne aktører og kunder. Som konsulent i UniSea vil du være en rådgiver, pådriver og operativ støtte innen digitalisering, og bidra til å styrke oss innen følgende områder:

 • Digitale transformasjonsprosesser
 • Behovskartlegging, planlegging og gevinstrealisering
 • Prosjekt-/prosessledelse
 • Organisasjonsutvikling

Som digitaliseringskonsulent vil du spille en avgjørende rolle i å fremme digitale initiativer og bidra til at både vår organisasjon og våre kunder omfavner fordelene med digitalisering. Din kompetanse vil være avgjørende for å finne forbedringsmuligheter, legge til rette for endring og levere konkrete resultater.

I UniSea får du et dynamisk og samarbeidsorientert arbeidsmiljø, Vi verdsetter balansen mellom arbeid og fritid, og tilbyr gode muligheter for faglig utvikling og karriereutvikling.

Arbeidssted:
Hovedkontor Skudeneshavn

Søknadsfrist: Åpen, Søknader vurderes fortløpende.


HSEQ konsulent

Vi søker etter dyktige HSEQ-konsulenter som kan styrke vårt team innen følgende områder:

 • Maritime fagsystemer (HSEQ, PMS, HR)
 • Faglig støtte innen HSEQ
 • Kundeoppfølging og opplæring
 • Implementering og workshop

Stillingen innebærer betydelig kundekontakt, primært på engelsk. Det er derfor viktig at du har god forståelse for og er i stand til å kommunisere godt på engelsk. Det kan også forekomme noe reisevirksomhet i stillingen, inkludert kvartalsvise møter, workshops og deltakelse på konferanser arrangert av UniSea.

Maritim erfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi ser etter motiverte kandidater med faglig kompetanse og interesse for HSEQ-området. Du bør være selvgående, strukturert og i stand til å arbeide både selvstendig og i team. Evnen til å formidle kunnskap og opplære kunder er viktig for å lykkes i denne rollen.

UniSea tilbyr et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø, der du vil få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og bidra til spennende prosjekter. Vi setter pris på mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke uavhengig av bakgrunn og erfaring.

Dersom du ønsker å være en del av vårt team og bidra til å levere kvalitetstjenester innen HSEQ-området, oppfordrer vi deg til å sende inn din søknad.

Arbeidssted:
Hovedkontor Skudeneshavn

Søknadsfrist: Åpen, Søknader vurderes fortløpende.


Software konsulenter

Vi søker etter engasjerte softwarekonsulenter som kan styrke vårt team innen følgende områder:

 • Kundeoppfølging og opplæring
 • Salg og markedsføring

Som softwarekonsulent hos UniSea vil du ha ansvaret for å gi oppfølging, opplæring og støtte til våre kunder. Stillingen innebærer betydelig kundekontakt, primært på engelsk. Det er derfor viktig at du har god forståelse for og er i stand til å kommunisere godt på engelsk. Det kan også forekomme noe reisevirksomhet i stillingen, inkludert kvartalsvise møter, workshops og deltakelse på konferanser arrangert av UniSea. Full opplæring vil bli gitt.

Maritim erfaring, teknisk bakgrunn eller IT-erfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi ser etter kandidater med sterke kommunikasjons- og relasjonsbyggende ferdigheter. Du bør være entusiastisk, løsningsorientert og ha evnen til å arbeide godt både selvstendig og i team.

UniSea tilbyr et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø der du vil få muligheten til å utvikle deg og bidra til spennende prosjekter. Vi verdsetter mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke, uavhengig av bakgrunn og erfaring.

Hvis du ønsker å være en del av vårt team og bidra til å levere kvalitetstjenester innen softwarekonsulentrollen, oppfordrer vi deg til å sende inn søknaden din. Vi ser frem til å høre fra deg.

Arbeidssted:
Hovedkontor Skudeneshavn

Søknadsfrist: Åpen, Søknader vurders fortløpende.


IT Drift

UniSea leverer IT-tjenester til skip og selskaper over hele verden. Å sørge for at kundene våre har de sikreste og best tilpassede IT løsningene, slik at de kan operere effektivt er viktig. Å gi råd og finne gode produkter og løsninger som sammenfaller med kundens forventning til pris og kvalitet er en viktig forutsetning for at vi lykkes. Vi forventer at du har god kunnskap innen et eller flere av fagfeltene våre og du kommuniserer godt, både på norsk og engelsk.

Du besitter god kunnskap innen et eller flere av våre spesialiserte fagfelt:

 • IT Drift Azure
 • IT Drift skip
 • IT Rådgivning
 • IT Support
 • Nettverk og sikkerhet
 • Drift av IT-løsninger i skyen eller mot skip

Du vil være en pådriver for kontinuerlig forbedring og innovasjon, og bidra til å utvikle og implementere beste praksis innen IT-drift.
UniSea tilbyr en spennende og utfordrende arbeidsplass der du får muligheten til å jobbe med cutting-edge teknologi for å forme fremtiden til den globale skipsindustrien. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, utviklingsmuligheter og et sterkt faglig fellesskap.

Arbeidssted:
Hovedkontor Skudeneshavn
Avdelingskontor Bergen

Søknadsfrist: Åpen, Søknader vurderes fortløpende.


Vil du jobbe hos oss?

Send oss noen ord om deg selv, gjerne med en CV til jobs@unisea.no

Kort om UniSea

UniSea AS er leverandør av programvare, IT-løsninger og konsulenttjenester for shipping og offshore bransjen. Siden 1997 har vi levert markedsledende løsninger for HSEQ og operasjon til skip og selskaper over hele verden. Vi har hovedkontor i Skudeneshavn og avdelingskontor i Bergen og Kristiansund.

Vi i sterkt vekst og søker derfor etter dyktige, trivelige og engasjerte personer som ønsker å være med styrke og utvikle teamene våre innen Software og drift.

Vi søker folk på alle fagnivåer, fortrinnsvis ved vårt hovedkontor i Skudeneshavn eller avdelingskontor sentralt i Bergen, men vi er åpen for søkere fra hele Norge og kan hjemmekontor er aktuelt for den rette kandidaten.

UniSea Velferdsklubb

I UniSea ser vi verdien av å skape et sterkt og samholdende arbeidsmiljø, og derfor har vi en aktiv velferdsklubb som bidrar til å fremme gode og robuste team i bedriften. Vi arrangerer en rekke spennende aktiviteter som passer for alle, fra avslappende vinsmaking og hyggelige quizkvelder til actionfylte utendørsaktiviteter som fjellklatring, windsurfing og Paintball. Vi ønsker å understreke at deltakelse er frivillig, men vi opplever stor glede når vi er flere som deltar på aktivitetene sammen.

UniSea Family

Vi i UniSea er opptatt av å ta vare på hverandre og anerkjenne betydningen av å pleie de som står oss nær. Derfor arrangerer vi også spesielle arrangementer der vi inviterer ansatte til å delta sammen med sin partner eller familie. Hvert år arrangerer vi en eksklusiv reise til en europeisk by, der alle ansatte får anledning til å ta med sin følge. Tidligere reisemål har inkludert spennende destinasjoner som Genève, Paris, Milano, Dublin, Trondheim og Brussel. I tillegg tilbyr vi en rekke familievennlige arrangementer, som korte grillturer, minigolf, sommerfester, show og julekino, som gir mulighet for ansatte og deres familier å nyte fellesskapet og skape gode minner sammen.