Open positions

Careers

Do you want to join the UniSea family? Learn more about the open positions at UniSea and why we are ranked as a top employer.

UniSea Family

Vi i UniSea er opptatt av å ta vare på hverandre og anerkjenne betydningen av å pleie de som står oss nær. Derfor arrangerer vi også spesielle arrangementer der vi inviterer ansatte til å delta sammen med sin partner eller familie. Hvert år arrangerer vi en eksklusiv reise til en europeisk by, der alle ansatte får anledning til å ta med sin følge. Tidligere reisemål har inkludert spennende destinasjoner som Genève, Paris, Milano, Dublin, Trondheim og Brussel. I tillegg tilbyr vi en rekke familievennlige arrangementer, som korte grillturer, minigolf, sommerfester, show og julekino, som gir mulighet for ansatte og deres familier å nyte fellesskapet og skape gode minner sammen.

UniSea Velferdsklubb

I UniSea ser vi verdien av å skape et sterkt og samholdende arbeidsmiljø, og derfor har vi en aktiv velferdsklubb som bidrar til å fremme gode og robuste team i bedriften. Vi arrangerer en rekke spennende aktiviteter som passer for alle, fra avslappende vinsmaking og hyggelige quizkvelder til actionfylte utendørsaktiviteter som fjellklatring, windsurfing og Paintball. Vi ønsker å understreke at deltakelse er frivillig, men vi opplever stor glede når vi er flere som deltar på aktivitetene sammen.